kurkotus_hedelmiin

15.-17.7.2024 Aikuisten taideleiri LIVE

Särkisalon koulu, Pyhälahdentie 485, Konnevesi

Ota vapaata aikuisten arjesta ja tule kesälomallasi taideleirille. Taideleiri järjestetään keskellä ei mitään Sirpa Hasan omistamalla Särkisalon koululla. Sirpan luoma koulun sisustus on taideteos, joka jo itsessään ruokkii luovuutta.

Kesäleirillä saat uusia kavereita ja koet koti-ikävää. Sataapa vettä tai aurinkoa, leiriohjelmassa on joka aamu uusi sopivasti haastava tehtävä ja iltapäivällä vielä toinen. Toisinaan lähdetään liikkeelle materiaalista tai tekniikasta tai kuvitelmasta joka materialisoidaan. Heittäytymällä luovaan tekemiseen, saat irtioton arjestasi, syksyksi uusia ideoita ja tekemisen tapoja työhösi tai omaan luovaan tekemiseen.

Leiri alkaa maanantaina  15.7. klo 11 ja päättyy keskiviikkona klo 16. Työskentelyä voit jatkaa kellon ympäri tai niin kauan kuin kuntosi kestää. Välillä kuitenkin istutaan yhteiseen kahvi- ja kotiruokapöytään. 

Ohjelma tarkentuu kevään kuluessa.  Luvassa on leikkiä värien kanssa muodossa jos toisessakin.  Ohjaajina toimivat VÄRIADHD-tyypit Sirpa Hasa ja Raija Manninen.

Tälle kurssille et tarvitse autokuormallista kurssimateriaalia, sillä melkein kaikki tarvittava löytyy paikanpäältä.

Leirin hinta 320 €, joka sisältää opetuksen, majoituksen ja normaalin ruokavalion mukaiset kotiruoat: lihaa ja vihanneksia laktoosittomana. Valitettavasti emme osaa valmistaa erikoisdieettien mukaisia ruokia, kun osaamisemme pääpaino on muualla kuin ruoassa.

Osallistujamäärä on rajattu, joten varaa paikkasi ja ilmoittaudu leirille 30.5.2024 mennessä maksamalla 160€. Ilmoittautumisen jälkeen saat listan materiaaleista, joita voit halutessasi tuoda mukanasi sekä muut käytännön ohjeet kuten saapumisohjeet.

Loput kurssimaksusta maksetaan paikan päällä ja materiaalit käytön mukaan. Kurssipaikan voit perua veloituksetta 14 vrk ennen kurssin ajankohtaa. Kurssipaikan voit myös halutessasi antaa toiselle osallistujalle.

“Ihanaa kun sain jakaa tämän” kommentti viime kesän Aikuisten taideleiriltä., jossa 

Lisätietoja
Raija Manninen
tiinasmoko@gmail.com
puh. 040 5022887

Ilmoittaudu verkkokaupassa >