Ikean_keittiöjakkara_värittyy

10.-12.7.2023 Aikuisten taideleiri

Särkisalon koulu, Pyhälahdentie 485, Konnevesi

Ota vapaata aikuisten arjesta ja tule kesälomallasi taideleirille. Taideleiri järjestetään keskellä ei mitään Sirpa Hasan omistamalla Särkisalon koululla, jopa kuuluvuusalueen tuolla puolen, mutta siellä on kaikki. Sirpan luoma koulun sisustus on taideteos, joka ruokkii luovuutta.

Kesäleirillä värität ja kuvitat itseäsi ja ympäristöäsi kiertotalouden hengessä, saat uusia kavereita ja koet koti-ikävää. Sataapa vettä tai aurinkoa, leiriohjelmassa on joka aamu uusi sopivasti haastava tehtävä ja iltapäivällä vielä toinen. Toisinaan lähdetään liikkeelle materiaalista tai tekniikasta tai kuvitelmasta joka materialisoidaan. Heittäytymällä luovaan tekemiseen, saat irtioton arjestasi, syksyksi uusia ideoita ja tekemisen tapoja työhösi tai omaan luovaan tekemiseen.

Leirin opetustunnit ovat: ma klo 11-18, ti 9-18, ke 9-16. Välillä istutaan yhteiseen esteettiseen lähiruokapöytään. Työskentelyä voit jatkaa kellon ympäri tai niin kauan kuin kuntosi kestää. Tälle kurssille et tarvitse autokuormallista kurssimateriaalia, melkein kaikki tarvittava löytyy paikanpäältä.

Oletko se sinä, josta voimme sanoa, että hän eheytti itsensä luovalla tekemisellä ja runoili lehdillä maailman kauniiksi.

Ilmoittaudu kurssille 30.4.2023 mennessä Sirpalle sähköpostilla, sitten saat tiedot leirin sisällöstä ja muut käytännön ohjeet. Puolet kurssimaksusta maksetaan huhtikuun ja puolet kesäkuun lopussa. Leirin hinta 100 €/päivä. Hinta sisältää opetuksen, materiaalit, majoituksen ja normaalin ruokavalion mukaiset ruoat.

Järjestäjät VäriADHD-tyypit Sirpa Hasa ja Raija Manninen

Lisätietoja
Sirpa Hasa
sirpa.hasa@nic.fi
puh. 050 340 0666
www.hasadesign.fi

Raija Manninen
tiinasmoko@gmail.com
puh. 040 5022887
www.tiinamoko.fi