20210106_131152 (2)

Värikäsityö­lukupiiri verkossa

Käsitöiden tekeminen ja äänikirjojen kuunteleminen ovat hieno yhdistelmä, mutta painetun kirjan lukeminen on ehkä vielä intensiivisempää. Niin tai näin lukeminen jättää aina jäljen, jonka haluaisi jakaa muiden kanssa.

Tule mukaan värikäsityölukupiiriin, sinun ei tarvitse olla kirjallisuuden asiantuntija eikä käsityöalan asiantuntija, tavallinen lukija riittää.

Värikäsityölukupiirissä luetaan romaaneja, jotka jotenkin koskettelevat väriä tai taidetta tai käsillä tekemistä.

Homma menee näin: luetaan annettu kirja noin kuukauden kuluessa, tavataan sovittuna päivänä ja kellon aikana Teamsissa. Samalla kun jaetaan omia ajatuksia kirjan herättämistä ajatuksista, jaetaan pieni käsityövinkki tai oivallus, jota voi ruveta tekemään heti tai jatkaa omaa käsityötään. Samalla tutustaan myös kirjailijaan ja hänen muuhun tuotantoonsa.

Ja ennen kaikkea saadaan jaettua lukuvinkkejä meidän yhteisestä kiinnostuksen kohteesta.

Illan emäntänä ja käsityövinkin jakajana toimin minä Raija Manninen.

Aloitetaan näillä

  • pe 24.2.2023 klo 17.30-19.00 Tracy Chevalier: Neito ja yksisarvinen 2005
  • pe 31.3.2023 klo 17.30-19.00 Minna Cant: Hanna, alun perin julkaistu 1886
  • pe 5.5. 2023 klo 17.30-19.00 Hang Kang:Valkoinen 2021

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla, jossa ilmoitat mihin kertaan osallistut vai kaikkiin. Saat paluupostissa tiedot maksutavasta ja maksettuasi saat Teams-linkin ja tiedot mahdollisiin tarvikkeisiin illan käsityövinkkiin.

Hinta 10 €/kerta.