Sivujen lukuohje

Luovuuden palautusta valmennuksilla

Valmennukset kohdasta löytyvät tulevat ja meneillään olevat live- ja etävalmennukset sekä myös tilattavat työpajat. Ja myös menneet työpajat.

Tavaroiden lumo ja tuho sanallistettuna

Ylipitkistä tekstareista löytyy kirjoittamiani lehtijuttuja, artikkeleita ja graduni, joka käsitteli ihmisten roskasuhteita. Roskat ovat olennainen osa sivilisaation kehitystä.

Pähkäilyjä on uusi osio ja se lähentelee blogia. Siellä pähkäilen kiertotaloutta, kuluttamista, kodin sedimenttikerrosten syntymistä ja haaveilen maapallon parsimista paremmaksi.

Näyttelyistä tienviittoja luovuuteen

Framilla tarkoittaa pitämiäni omia näyttelyitä tai ryhmänäyttelyitä. Tulevia (Seuraava kohtaus), menossa olevia tai menneitä näyttelyitä (Mopo keuli) näyttelytiedotteineen. Sieltä löytyy myös joitain lehtileikkeitä näyttelyistäni.

Tavarat tie ja tiellä luovuuteen

Ähräykset-osiossa esittelen monenlaisia käsillä tekemisiäni: näyttelytöitä, tilaustöitä, myyntijuttuja, opetusmateriaalia tai ihan vaan kokeiluja:

Vintiltä fokukseen osio tarkoittaa, miten varastossa unohduksissa olleille esineille voi antaa uuden elämän. Esittelen huonekalujen tuunauksia, kirjojen pahoinpitelyä, matkalaukkujen sisältämiä uusia maailmoja ja maanantaisorvauksia.

Vaatekaapista löytyvää osiossa esittelen vaatetuunauksia ja yhteistyötä Hasadesignin kanssa sekä tilkkuteoksiani.

Epämääräisissä hurahduksissa esittelen leikkiä löydetyillä tavaroilla kuten polkupyörän satuloilla, pölykapseleilla ja syötävillä hedelmillä.

Pakataan, punotaan, kiedotaan kohdassa on munailujani eli maalattuja munia ja punontoja.

Kesäisin olen Ihan pihalla, ja pyörin postimerkin kokoisella rivitalon takapihallani. Se on muuttanut muotoaan vuodesta 2006 lähtien.