IMG_2718a

20.04.2024 Nahkainen säilytyspussukka LIVE

Jyväskylän taitokeskus, Kivääritehtaankatu 6G

Anna itsellesi aikaa ja löydä käsillä tekemisen ja luomisen ilo lauantaina 20.04. klo 10 – 17 eli päivän kestävässä nahkatyöpajassa.

Kurssilla valmistetaan käsin ommellen nahkapussukoita huonekaluverhoomojen ylijäämä- ja näytepaloista. Huonekalunahkat soveltuvat erilaisiksi säilytyspussukoiksi käsityökaluille, sakseille, kynille, sukkapuikoille, kännyköille, kuulokkeille, avaimille,,, Ja tokihan joku korukin voidaan tehdä.  

Työpajassa opit satulasepän ompeleen ja äimän eli nahkaneulan ja vahalangan käytön. Samalla saat tietoa eri nahkalaaduista ja mihin käyttötarkoituksiin ne soveltuvat ja miten niitä voi kotioloissa työstää.  

Pussukoiden kiinnittämiseen käytetään nappeja, solkia, neppareita, niittejä ja nyörejä. Kurssipaikalta saat tarvittaessa kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Mutta jos sinulla on nahkapaloja tai nahkavaatteita tai vöitä, nahkahihnoja, niin hyödynnetään niitä. Ota mukaasi myös terävät sakset. Jos haluat tehdä pussukan jollekin tietylle esineelle tai esineille, niin ota ne mukaasi.

Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmille huonekalunahkojen työstäjille

Kurssin hinta 35 € + mahdolliset materiaalit 5-10 €. 

Ilmoittaudu 11.04.2024 mennessä:  Nahkainen säilytyspussukka, Jyväskylä – Taito