Valmennukset

Minusta luovuus on tapa olla olemassa. Kaikki ovat luovia, mutta valitettavasti elämänhalua tuova luovuus katoaa huomaamattomasti arjen sedimenttikerrosten alle stressaavassa työssä tai kiireisessä elämänvaiheessa, juuri kun luovuudesta saatavaa voimaa eniten tarvittaisiin.

Haluan innostaa ja auttaa muita palauttamaan luovuuden ilon, innostuksen ja hurmoksen. Osalle tarvitaan vain pieni pölyjen pyyhkäisy ja luovuus on taas käsillä, osalle taas tarvitaan pientä kaivuulapiota, mutta sieltä sitten löytyykin aarre.

Luovuutta tarvitaan selviämiseen ja näkökulman vaihtamisella kasvatetaan resilienssiä – sopeutumiskykyä. Kaikkea ei voi muuttaa luovuudellakaan, mutta asioihin suhtautumista voi laajentaa. Hurmoksessa voi syntyä jotain suurempaa, joka vie harppauksen eteenpäin.

Meillä on kaikkea liikaa: materiaa, esinesuhteita ja ajatusmalleja. Ja arki kasaa tavaroita kaiken tielle ja meillä on tyhjän tilan kaipuu. Mutta ovatko tavarat tie luovuuteen vai luovuuden tiellä? Ne ovat sekä että! 

Valmennuksessa autan ihmisiä paikantaamaan itsensä tämän kaikkeuden keskellä käsityön, taiteen, tieteen ja marttailun avulla. Leikitään kaikella mitä meillä on, nautitaan täydestä tai tyhjästä, ja jaetaan tämä kiitollisuus lähiympäristön kanssa. Parsitaan maapallo paremmaksi yhdessä.

Tulevat valmennukset

Väreillä leikkiminen innostaa!

Aikuisetkin tarvitsevat erilaisia työpajoja, joissa heittäydytään kuplaan piiloon arjelta. 

Verkkkovalmennus

Kirjat ovat käyttöliittymiä muihin maailmoihin.

Lukeminen kannattaa aina ja ajatusten vaihto luetusta. Samakin kirja antaa erilaisia säväyksiä eri elämänvaiheissa. Mutta että ihan väriin, taiteeseen ja käsillä tekemiseen liittyvä lukupiiri ja vielä käsityövinkit päälle. Se on nyt täällä. 

  • Kaikki valmennukset
  • Valmennnus verkossa

Tilattavat työpajat

Palautetaan luovuus yhdessä!

Tulen mielelläni kimpsuineni ja kampsuineni työpaikallesi. Kääritään hihat ja aletaan hommiin. Minulle on tärkeää, että te saatte onnistumisen elämyksiä ja yhteyttä luovaan itseenne. Kaikki tekemisen tavat ovat oikeita.  

  • Kaikki valmennukset
  • Työpajavalmennus tilauksesta

Meneillään olevat valmennukset

Palautetaan luovuus yhdessä!

Slow stitching auttaa meitä hiljentämään ja ajattelemaan. Kangastuksia-koulutuksessa taas haaveillaan käytetyillä tekstiilimateriaaleilla. Koulutukset  tapahtuvat livenä Jyväskylän taitokeskuksessa. Koulutuksen järjestää KSL-opintokeskus.