kurkotus_hedelmiin

15.-17.7.2024 Aikuisten taideleiri LIVE

Särkisalon koulu, Pyhälahdentie 485, Konnevesi

Ota vapaata aikuisten arjesta ja tule kesälomallasi taideleirille. Taideleiri järjestetään keskellä ei mitään Sirpa Hasan omistamalla Särkisalon koululla. Sirpan luoma koulun sisustus on taideteos, joka jo itsessään ruokkii luovuutta.

Kesäleirillä pääset kukoistamaan, saat uusia kavereita ja koet koti-ikävää. Sataapa vettä tai aurinkoa, leiriohjelmassa on joka aamu uusi sopivasti haastava tehtävä ja iltapäivällä vielä toinen. Toisinaan lähdetään liikkeelle väristä toisinaan kuvitelmasta, joka materialisoidaan. Heittäytymällä luovaan tekemiseen, saat irtioton arjestasi, syksyksi uusia ideoita ja tekemisen tapoja työhösi tai omaan luovaan tekemiseen.

Leiri alkaa maanantaina  15.7. klo 11 ja päättyy keskiviikkona klo 16. Työskentelyä voit jatkaa kellon ympäri tai niin kauan kuin kuntosi kestää. Välillä kuitenkin istutaan yhteiseen kahvi- ja kotiruokapöytään. 

Ohjelmassa tänä kesänä 2024, Väripuutarhuri puhkeaa kukkaan.

Väripuutarhuri käyttää maasta saatavia värejä maalausväreinä luonnostellessaan puutarhansa mittasuhteita. Vienosti hän houkuttelee lähikasveja lainaamaan värinsä ja muotonsa väripuutarhurin kankaille, joista hän koostaa käsikirjan, kasviston haittakasveineen, maaperätutkimukset ja haaveet väriloistosta, siis kaiken kaikkiaan pienen kasvukirjan kukoistukseen.

Uudella, Suomessa vielä vähemmän käytetyllä ekoprinttaustekniikalla saamme kirkkaampia ja värikkäämpiä värejä kotoisista kasveistamme. Ja gellyprinttauksella saamme puutarhan täyttymään kohisten. Näistä kokeiluista kokoamme jokaisen oman kankaisen kukoistuskirjan slow stitchingin hengessä käsin-  ja koneompelua käyttäen.   

Ohjaajina toimivat väriADHD-tyypit Sirpa Hasa ja Raija Manninen.

Tälle kurssille et tarvitse autokuormallista kurssimateriaalia, sillä melkein kaikki tarvittava löytyy paikanpäältä.

Leirin hinta 320 €, joka sisältää opetuksen, majoituksen omassa huoneessa ja normaalin ruokavalion mukaiset kotiruoat: lihaa ja vihanneksia laktoosittomana. Valitettavasti emme osaa valmistaa erikoisdieettien mukaisia ruokia, kun osaamisemme pääpaino on muualla kuin ruoassa.

Osallistujamäärä on rajattu, joten varaa paikkasi ja ilmoittaudu leirille 30.5.2024 mennessä maksamalla 160€.

Ilmoittautumisajan jälkeen saat listan materiaaleista, joita voit halutessasi tuoda mukanasi sekä muut käytännön ohjeet kuten saapumisohjeet.

Loput kurssimaksusta maksetaan paikan päällä ja materiaalit käytön mukaan. Kurssipaikan voit perua veloituksetta 14 vrk ennen kurssin ajankohtaa. Kurssipaikan voit myös halutessasi antaa toiselle osallistujalle.

“Ihanaa kun sain jakaa tämän” kommentti viime kesän Aikuisten taideleiriltä. 

Lisätietoja
Raija Manninen
tiinasmoko@gmail.com
puh. 040 5022887

Ilmoittaudu verkkokaupassa >